Impressie locatie Ter Apel

De zomerkampen gaan door! Maatregelen en voorwaarden omtrent coronavirus

Veiligheid en gezondheid staat bij ons altijd bovenaan. Daarom volgen we de adviezen van het RIVM en de overheid nauwkeurig op. Sinds kort mogen kinderen t/m 12 jaar weer met elkaar sporten. Voor jeugd t/m 17 jaar zijn georganiseerde sportactiviteiten onder begeleiding van professionals per 1 juni weer toegestaan, zonder handhaving van de 1,5 meterregel. Daardoor kunnen onze zomerkampen in aangepaste vorm doorgaan.  Klik hier om naar een overzicht van de veelgestelde vragen te gaan.

Klik hier om naar onze nieuwsbrief van juli 2020 te gaan.

Klik hier om naar het kampboek met alle informatie voor de overnachtingskampen te gaan.


Klik hier om naar het kampboek met alle informatie voor de dagkampen te gaan.

Dit kamp is vol

Dit kamp is vol

Zomer 2020


Sinds kort kunnen jullie weer lekker samen sporten, het mooiste wat er is. Bij Waterpolokampen.nl zijn we ook volop bezig! Vol enthousiasme maken we de voorbereidingen voor de allerleukste invulling van jouw zomer.


Graag geven we jullie een update hoe onze kampen er naar verwachting deze zomer uit zullen zien. Dit alles natuurlijk op basis van de laatste inzichten vanuit de overheid en onder voorbehoud dat we met de geldende maatregelen dit ‘spoorboekje’ de komende weken kunnen volgen. Kijk hier voor een overzicht van de veelgestelde vragen.


De overnachtingskampen voor poloërs t/m 12 jaar gaan door! We hebben in Ter Apel (voor veel waterpoloërs een bekende locatie) een fantastische plek gevonden. Op dit moment werken we nauw samen met de gemeente Westerwolde en de lokale zwemvereniging Zepta. We streven naar een maximumcapaciteit van 40 slaapdeelnemers per kamp, zodat we dit alles veilig en binnen de regels kunnen laten verlopen. Wij slaan ons kamp op op de camping van Moekesgat. Alle faciliteiten zijn daar aanwezig. Deelnemers slapen in eigen meegebrachte tentjes. Indien de komende weken veranderingen komen in de coronasituatie en we de capaciteit moeten terugbrengen, of hopelijk verder kunnen uitbreiden, dan zullen we jullie hier uiteraard direct over berichten. 


Om deze zomer toch waterpolokampen te organiseren voor de overige waterpolojeugd hebben we supergave dagkampen met veel game like trainingen opgezet. Al deze dagkampen voor de leeftijdscategorie t/m 17  jaar zijn ook in Ter Apel. Uiteraard op zo’n manier waar we alle hygiënemaatregelen in acht nemen en waarin jullie en onze veiligheid voorop staat. Zowel in het bad als daarbuiten. Deelnemers aan deze dagkampen zijn vanaf 09.00 uur van harte welkom. Het gevarieerde en compleet verzorgde dagprogramma met o.a. video-  en watertrainingen en sportlunch duurt van 09.30 tot  17.15 uur. Het is mogelijk om op eigen verantwoording op de camping van Moekesgat te verblijven. De campingbeheerder wil in dat geval dat er 1 volwassen begeleider (+21 jaar) is op max. 10 kinderen. Deze dagkampen zijn zeer geschikt om samen met je team en trainers/coaches voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Indien gewenst is er ondersteuning vanuit waterpolokampen.nl richting de eigen clubtrainer(s).


De waterpolokampen voor de leeftijdscategorie tot 12 jaar zal voor een zeer groot deel dezelfde opzet hebben als voorgaande edities. We werken nog aan de invulling van de dagkampen voor de leeftijdsgroep t/m 17 jaar. Uiteraard houden we nieuwe berichtgeving over coronamaatregelen nauw in de gaten. 


Voor spelregels omtrent hygiëne, werkwijze halen en brengen, aanmelden en aanwezigheid van ouders en bezoekers tijdens de kampen volgen wij de richtlijnen van de overheid. Voorafgaand aan de waterpolokampen zullen wij het volledige hygiëne- en afstandsprotocol delen via de mail en onze social media kanalen en op deze website.


Je kunt je nog steeds inschrijven voor dag- en overnachtingskampen via onze website.


Wij maken ons op voor een mooie sportzomer en hopen jullie allemaal op  ons kamp te mogen ontvangen. In de tussentijd blijven we natuurlijk berichtgeving van het kabinet en betrokken instanties nauw volgen en passen we ons programma waar nodig aan. Alle wijzigingen zullen we met jullie communiceren via de mail, onze website en social media kanalen.


Blijf gezond! Blijf in beweging en let op elkaar.


Wat gebeurt er met mijn boeking als het niet door kan gaan?

Mocht de coronasituatie veranderen, dan kunnen inschrijvingen kosteloos geannuleerd worden.  
U ontvangt het factuurbedrag van ons in dat geval retour.

OK

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.