Impressie ’t Boerenerf

De kerststactiviteiten gaan helaas niet door! Maatregelen en voorwaarden omtrent coronavirus

Update zaterdag 12 december .

Veiligheid en gezondheid staat bij ons altijd bovenaan. Daarom volgen we de adviezen van het RIVM en de overheid nauwkeurig op.
Onze kerstactiviteiten gaan daardoor helaas niet door. Klik hier om naar een overzicht van de veelgestelde vragen te gaan.  In ons nieuwsoverzicht vind je het laatste nieuws betreffende de coronastituatie.

Kerstkampen 2020

Update zaterdag 12 december. 


Tijdens de kerstvakantie organiseren we in Zeist vier overnachtingskampen.  18-19-20 december - Kerstkamp voor jongens & meisjes t/m 12 jaar.

18-19-20 december - Kerstkamp voor jongens & meisjes 13 t/m 15 jaar.


21-22-23 december - voor jongens & meisjes t/m 12 jaar. 

21-22-23 december - Kerstkamp voor GirlzOnlY t/m 12 jaar.Met onze kerstkampen logeren we in ’t Boerenerf op enkele kilometers van het KNZB-bad in Zeist. De kampen hebben voor een groot deel dezelfde opzet als voorgaande edities. Vervoer van en naar het zwembad gaat met een huifkar. 


Indien de komende weken veranderingen komen in de coronasituatie, dan zullen we jullie hier uiteraard direct over berichten. Voor spelregels omtrent hygiëne, werkwijze halen en brengen, aanmelden en aanwezigheid van ouders en bezoekers tijdens de kampen volgen wij de richtlijnen van de overheid. Voorafgaand aan de waterpolokampen zullen wij het volledige hygiëne- en afstandsprotocol delen via de mail en onze social media kanalen en op deze website.


Indien de coronasituatie verandert, dan kunnen inschrijvingen kosteloos geannuleerd worden.  U ontvangt het factuurbedrag van ons in dat geval retour.  Kijk hier voor een overzicht van meer veelgestelde vragen.


Je kunt je inschrijven voor de kerstkampen via onze website. Let op: indien het maximale aantal deelnemers bereikt is, worden inschrijvingen behandeld op volgorde van binnenkomst. 


Wij maken ons op voor mooie kerstkampen en hopen jullie allemaal op ons kamp te mogen ontvangen. 


Blijf gezond! Blijf in beweging (het liefst met een waterpolobal) en pas op elkaar.
GEANNULEERD

OK

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.