De herfstactiviteiten gaan helaas niet door! Maatregelen en voorwaarden omtrent coronavirus

Update woensdag 14 oktober 12.35 uur.

Veiligheid en gezondheid staat bij ons altijd bovenaan. Daarom volgen we de adviezen van het RIVM en de overheid nauwkeurig op.
Onze hefstactiviteiten gaan daardoor helaas niet door. Klik hier om naar een overzicht van de veelgestelde vragen te gaan.  In ons nieuwsoverzicht vind je het laatste nieuws betreffende de coronastituatie.

Video

Herfst 2020


Het nieuwe seizoen is weer begonnen en jullie kunnen weer lekker samen poloën, het mooiste wat er is. Bij Waterpolokampen.nl zijn we ook volop bezig! Vol enthousiasme maken we de voorbereidingen voor de allerleukste invulling van jouw herfstvakantie.


Graag geven we jullie een update hoe onze herfstkampen er naar verwachting uit zullen zien. Dit alles natuurlijk op basis van de laatste inzichten vanuit de overheid en onder voorbehoud dat we met de geldende maatregelen dit ‘spoorboekje’ de komende weken kunnen volgen. Kijk hier voor een overzicht van de veelgestelde vragen.


De herfstkampen gaan in aangepaste vorm door! We organiseren twee overnachtingskampen. De eerste is van 15 t/m 18 oktober en de tweede van 18 t/m 21 oktober. Deze kampen zijn voor jongens en meisjes t/m twaalf jaar. Overnachten voor jeugd t/m twaalf jaar is geen probleem, maar voor boven de dertien jaar is de situatie van de accommodatie en de slaapgelegenheid te uitdagend om hier aan alle regels van het RIVM te kunnen voldoen. De gezondheid staat toch voorop, dus helaas in 2020 kunnen wij geen GoalKeepersOnlY-kamp organiseren. Uiteraard staat deze wel weer op de kalender in de herfstvakantie van 2021.


Met onze herfstkampen logeren we in het Seminar op slechts 50 meter van het KNZB-bad in Zeist. We streven naar een maximumcapaciteit van 32 deelnemers per kamp, zodat we dit alles veilig en binnen de regels kunnen laten verlopen. De kampen hebben voor een groot deel dezelfde opzet als voorgaande edities. Indien de komende weken veranderingen komen in de coronasituatie en we de capaciteit moeten terugbrengen, dan zullen we jullie hier uiteraard direct over berichten. 


Om deze herfst toch activiteiten voor overige waterpolojeugd en keepers ouder dan twaalf jaar te organiseren, hebben we supergave specialisatiedagen opgezet. Tijdens deze specialisatiedagen staan trainingen centraal voor keepers, midvoors, midachters, snel en beweeglijke spelers, schutters en linkshanders. Ons vaste trainersteam wordt aangevuld met absolute wereldtoppers. Zo zijn o.a. keepster Laura Aarts, linkshandige schutter Danielle de Bruijn, midachter Yasemin Smit en keeper Arie van de Bunt aanwezig bij de trainingen. Kijk snel op onze kalender om te zien wanneer welke specialisatie traint. De specialisatiedagen zijn voor jeugd t/m zeventien jaar en zijn zonder overnachting. Deelnemers aan de specialisatiedagen zijn vanaf ± 09.00 uur van harte welkom. Het gevarieerde en compleet verzorgde dagprogramma met o.a. video-, land- en twee watertrainingen duurt van ± 09.30 tot 17.00 uur. Wij verzorgen een heerlijke sportlunch. Deze tijden zijn een indicatie. De exacte tijden en het programma volgen t.z.t.


Voor spelregels omtrent hygiëne, werkwijze halen en brengen, aanmelden en aanwezigheid van ouders en bezoekers tijdens de kampen volgen wij de richtlijnen van de overheid. Voorafgaand aan de waterpolokampen zullen wij het volledige hygiëne- en afstandsprotocol delen via de mail en onze social media kanalen en op deze website.


Je kunt je inschrijven voor de herfstkampen en specialisatiedagen via onze website. Let op: indien het maximale aantal deelnemers bereikt is, worden inschrijvingen behandeld op volgorde van binnenkomst. 


Wij maken ons op voor mooie herfstkampen en hopen jullie allemaal op ons kamp te mogen ontvangen. 


Blijf gezond! Blijf in beweging en pas op elkaar.


Wat gebeurt er met mijn boeking als het niet door kan gaan?

Mocht de coronasituatie veranderen, dan kunnen inschrijvingen kosteloos geannuleerd worden.
U ontvangt het factuurbedrag van ons in dat geval retour.

OK

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.