Dit doen wij

Vanaf 2019 hebben wij, voormalig bondscoach Paul Metz, Ton Kloosterman, Esther van der Reep en Karin Hogendorp de handen ineen geslagen om de waterpolokampen in Nederland weer nieuw leven in te blazen. Waterpolokampen.nl is een nieuwe organisatie die als doelstelling heeft om elke schoolvakantie waterpolokampen te organiseren waarin op verschillende niveaus en leeftijden het waterpoloinzicht en -vaardigheden nog verder vergroot gaan worden. Trainers/coaches krijgen ook de kans om deel te nemen en zich persoonlijk te ontwikkelen tijdens de waterpolokampen. 


Tijdens de waterpolokampen staan natuurlijk de vele waterpolotrainingen centraal. Hierbij maken wij ook gebruik van individuele video-analyses. Buiten de waterpolotrainingen om hebben wij een uitgebreid programma met sportieve- en recreatieve activiteiten. Kortom vriendjes en vriendinnetjes maken en een kamp lang bezig zijn met je favoriete sport: Waterpolo!


We organiseren waterpolokampen voor verschillende doel- en leeftijdsgroepen zoals o.a. GirlzOnly, en Goalkeepers Only. Ook organiseren we dagkampen voor het verbeteren van de individuele vaardigheden en houden we specialisatietrainingen voor o.a. midvoors, midachters en snel & bewegelijke spelers.


Dus ben je een echt waterpolodier? Lid van een waterpolovereniging? En wil je nog beter worden? 

Of ben je een ambitieuze waterpoloër/ster die ook graag in de vakantie zijn/haar waterpolo inzicht en -vaardigheden wil verbeteren?


Geef je dan snel op via het inschrijfformulier op onze site.

OK

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.